top of page

Om Os

Vi er en lille kennel, hvis primær mål er at opdrætte mentalt og fysisk sunde familiehunde, og forhåbentlig også smukke hunde, der kan bidrage med noget positivt til racen i fremtiden.
Vores hunde er familiehunde som lever sammen med os og vores børn.
Vi udstiller kun det der er nødvendigt og hvad vi gider, da hverken vi eller hundene er showminded.
Vores hunde bliver testet for racerelateret sygdomme (for at få kendskab til hundens gode og dårlige sider) også selv om at dette ikke er et krav, det gør vi fordi at vi har valgt racer med mange sundhedsproblematikker 
og vi mener at vi har en pligt som opdrætter til at avle ud fra de bedst mulige forudsætninger for den enkelte race. Vi er bevidste om at man ikke kan få "både i pose og sæk" med disse racer, men der er dog visse problematikker vi ikke går på kompromis med.
Det kan godt være at vi ikke bliver de mest produktive, men det er heller ikke målet. 
Vores familie består af min mand og jeg, og vores 2 dejlige "børn" på 18 og 22 år og selvfølgelig alle vores skønne hunde. Jeg har haft egne hunde i 27 år. Jeg er uddannet proffesionel hundeinstruktør og har min egen hundeskole www.denlillehundeskole.dk(den er pt. sat på stand by). 

 

Skulle du/I have spørgsmål vedr. racernes sundhed, psyke eller andet, vil jeg rigtig gerne være dig/jer behjælpelig med at besvare disse spørgsmål.

 

God fornøjelse på min hjemmeside.

 

Mange hilsner Mette

 

 

bottom of page